Byens Bilsyn Silkeborg - Bilsyn & Rustbeskyttelse

Kontakt

Nord: +45 22795573
Syd: +45 28681719

Pava bilsyn Silkeborg og Autodeal.dk starter samarbejde

Vi har sammen med autodeal.dk indgået et samarbejde med indlevering af biler til brugtbilstjek i forbindelse med deres bilauktions koncept. I kan finde meget mere information om hvem de er og hvad de står for på Autodeal.dk ellers har vi oplistet et par gode grunde til at besøge siden her under.

Besøg siden her Autodeal.dk

6 grunde til at sælge din bil på Autodeal.dk

  • Der er mange gode grunde til at vælge Autodeal.dk, når du vil sælge din bil. Bilsalg til private er ofte forbundet med stor usikkerhed, og salget kan ofte tage rigtig lang tid. Indgår din bil i en byttehandel, kan det være svært at vurdere, om du får den rigtige pris for din bil.
  • Hos Autodeal er det professionelle forhandlere som køber din bil – hvilket betyder, at du kan opnå et hurtigere og bedre salg.

Markedets bedste pris

En god pris på din brugte bil er oftest det vigtigste, når vi sætter vores bil til salg, og hos Autodeal kan vi garantere, at du får nogle af markedets bedste priser på netop din bil. Det skyldes netop, at der er flere forhandlere der byder på din bil, og derfor vil prisen også stige.

Kun godkendte forhandlere

Vi sikrer transparens, når du skal sælge din bil. Derfor bruger vi kun godkendte forhandlere i Danmark. Dermed slipper du for at skulle stå for fremvisninger og prøvekørsler, som det er tilfældet, når du sælger til private. Og med forhandlere fra hele landet kan du være sikker på, at du får en fair pris i forbindelse med dit bilsalg.

Solgt på bare 48 timer

Sælg din bil hurtigt på Autodeal.dk og opnå et hurtigere salg end gennem andre bilportaler. På Autodeal er det professionelle forhandlere der byder på din bil. Ved salg af brugt bil til forhandler, kan du oftest forvente en hurtigere handel. Vi kan derfor garantere, at du kan opleve et bilsalg på bare 48 timer.

Solgt eller gratis

Hos Autodeal er det gratis at benytte vores service, hvis du ikke får solgt din bil. Vi opkræver nemlig kun vores salær, når din bil er blevet solgt. Vores salær afhænger af købets størrelse, og kunne du tænke dig at vide mere om vores salær, så klik her Autodeal.dk

Personlig rådgivning hele vejen

Har du brug for hjælp med din bilauktion? Salg af brugt bil har aldrig været nemmere med Autodeal.dk, men hvis du har brug for hjælp til dit forestående bilsalg, så står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig med dit bilsalg – både før, under og efter!

Bestem selv mindstepris

Hos Autodeal vil vi gerne sikre os, at du får en fair pris for din bil. Derfor har du naturligvis også mulighed for at sætte en mindstepris på din bil. Men husk på, at mindsteprisens størrelse også har betydning for, hvor hurtigt du kan få solgt din bil.

autodeal.dk logo + Pava bilsyn