Byens Bilsyn Silkeborg - Bilsyn & Rustbeskyttelse

Kontakt

Nord: +45 22795573
Syd: +45 28681719

Brugtbilsattest - Brugtvognsattest silkeborg

 

Hos Byens Bilsyn Silkeborg tester og gennemgår følgende punkter under en brugtbilstest:

  • Motor og motorrum: Tandrem/kædeskift og intervaller. 4 gas og røggasmåling. Visuel inspektion for utætheder samt søgen efter mislyde.
  • Gearkasse- og koblingsfunktionstest
  • Bremsesystemet i sin helhed. Skiver, klodser, bremserør m.v.
  • Styretøj undervogn: Hjulophæng, støddæmper, affjedringssystem
  • Karrosseri: Rust og tæringer
  • Bilens elektriske system: Lys og lygter, ruder, spejle m.v.
  • Kabine: Interiør og sæder
  • Bilens servicebog og reparationshistorik
  • Prøvekørsel som kan afsløre de fleste fejl og mangler via en fast testkørselsrutine

Brugtvognsattesten/brugtbilattest varer ca. 40 minutter og kan laves i forbindelse med et syn. Du er selvfølgelig velkommen til at kigge med under hele processen.

Hvorfor bør jeg få en brugtbilsattest med i bilhandlen?

Er du ude for at købe ny eller sælge din brugte bil? I begge tilfælde sikres parterne i handlen, køber som sælger, at der bliver lavet en pålidelig og tillidsfuld handel med en uvildig mellemmand, inden der skrives under på slutsedlen. Fra købers perspektiv vil det give tryghed og sørger for en sikker handel. Står du derimod og skal sælge din bil privat, vil du øge interessen omkring dit bilsalg ved at kunne tilføje i annoncen, at bilen sælges med godkendt brugtbilsattest. Det er desuden med til at øge salgsprisen i en endelig handel.

Hvornår skal jeg vælge en brugtbilsattest?

Vi anbefaler altid en brugtbilsattest i større bilhandler, da et bilsyn kun omfatter at lovens minimumskrav overholdes her og nu. Med en brugtbilsattest sikres det derimod at man ikke køber katten i sækken. Det kan hurtigt spare en for både tidsspild og penge med reklamationer og tvist mellem køber og sælger.

Hvad koster en brugtbilsattest?

Hos Byens Bilsyn Silkeborg tilbyder vi to typer gennemgang af din bil: Synstjek og en total gennemgang med brugtbilsattest.
Synstjek koster 300kr og omfatter gennemgang af køretøjet på lige vilkår med et bilsyn efter vejledningen om syn af køretøjer, så bilen omfatter lovens minimumskrav.
Brugtbilsattest koster 699kr og er den grundige gennemgang, som hvis vi selv skulle erhverve en bil til os selv.

Hvorfor vælge Byens Bilsyn Silkeborg og Virklund til udførsel af brugtbilsattest?

Vores mål, uanset om du ønsker Bilsyn eller Brugtvognsattest, er at udføre opgaven med 100% korrekthed og tilfredshed – hver gang! Vi er en privatejet virksomhed med to afdelinger; Silkeborg og Virklund. Vi er desuden en del af kæden Byens bilsyn som sørger for, at vi løbende gennemgår kurser indenfor teknisk inspektion af køretøjer og meget andet. Kæden har over 30 synshaller fordelt over hele Danmark, hvorimellem der deles viden og sparring på kryds og tværs.

Book en tid hos Byens Bilsyn her.