Import af bil

Hos Byens Bilsyn Silkeborg og Virklund tilbyder vi at foretage en uforpligtende forhåndsvurdering af dit køretøj. Forhåndsvurderingen er gyldig i 30 dage koster kun kr. 399,-. Vi kan ligeledes bistå med beregning af registreringsafgiften, hvis du overvejer at importere en bil og/eller leasingbil fra udlandet. Det kan ende mig at spare dig for ca. 8 ugers sagsbehandlingstid hos SKAT og sikrer dig ligeledes en professionel værdifastsættelse af køretøjet.

Hjælp til import, indregistrering og nummerplader

Det har aldrig været nemmere at få din drømmebil på plader. Inden for 24 timer kan din bil køre på de danske veje! Hos PAVA Bilsyn Silkeborg og Virklund kan vi hjælpe dig gennem hele processen, som kunne se sådan her ud:

  • Du har fundet en bil, som du overvejer at importere, og nu vil du gerne være helt sikker på, at den ikke bliver købt for dyrt. Med en forhåndsvurdering fra PAVA Bilsyn Silkeborg eller Virklund er du 100% sikker på din biløkonomi og på afgiften af din bil. For at få hjælp til en forhåndsvurdering skal du blot udfylde formularen ovenfor.
  • Inden for 1 arbejdsdag sørger vi for en beregning af registreringsafgiften i samarbejde med QuickImport, som er en af Denmarks førende og mest præcise inden for afgiftsberegning.
  • Når en bil, eller andre typer køretøjer, importeres fra udlandet, skal køretøjet registreres i det danske motorregister. Dette bliver gjort i forbindelse med et registreringssyn med tilhørende toldsyn. Et toldsyn er en synstype, som har til formål at lette sagsgangen i forbindelse med import af brugte køretøjer. Ved et toldsyn kontrolleres køretøjets identitet, kilometerstand, udstyr, generelle stand og om køretøjet har eventuelle skader efter uheld. Oplysningerne indgår i køretøjets værdiansættelse. Toldsynet foretages umiddelbart efter registreringssynet, og der skal derfor bestilles tid til både et registrerings- og et toldsyn. Toldsyn er kun aktuelt hvis køretøjet er importeret brugt fra udlandet og ikke tidligere har været registreret i Danmark. Er køretøjet af typen “M1 til særlig anvendelse”, fx ambulance eller mandskabsbil, skal køretøjet ikke toldsynes. Hvis køretøjets kilometerstand er under 2.000 skal køretøjet ligeledes ikke toldsynes. Ved toldsyn anbefales det at du medbringer dokumentation for køretøjets km-tal samt bilens udfyldte servicehæfte, hvis dette forefindes. Bemærk at en toldsynsrapport kun er gyldig i 4 uger.
  • Ved toldsynet vurderes bilens stand. De fleste køretøjer vurderes til middel, som er sammenlignet med standen på tilsvarende, gennemsnitlige køretøj. Vurdering over eller under middel sættes i særtilfælde, hvor bilens stand er væsentligt bedre eller dårligere i forhold til den gennemsnitlige bil på de danske veje.
  • Når køretøjet er toldsynet indbetales registreringsafgiften til QuickImport. Herefter kan bilen indregistreres på danske nummerplader. Det eneste du skal huske er Del 1 og Del 2 af registreringsattesten, som skal medbringes til synshallen hvor pladerne udleveres.

    Vi samarbejder med Quickimport https://quickimport.dk/